- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11256 üzenetére
bocsánat
igazából a hp topikból jöttem át ide, és linkeltem hsz-t
lehet ezért tűnik össze visszásnak a hsz-im, bocsánat érte -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11253 üzenetére
szia, megbukott az elmélet, ugyanis tegnap elhozta a srác a ramot és nem indult el vele a laptop...
bekapcsoltam és se kép se hang, csak a caps lock-on levé kék led villogott...
kétszer is leellenőriztem, de nem indult, vissza raktam a gyári 4 GB-ot és mindenre pöccre indult.
tehát ez az alaplap- aminek a chipszetje - elvileg integrálva van a cpuba és az intel is azt írja a holnapján hogy a ramból a DDR3L-et kezel csak, beigazolódott hogy a sima ddr3-al meg sem nyekken...
no de ez lehetőséget adott hogy elgondolkodjak, kell e egyáltalán több ram a laposba, ugyan is szerintem a sávszélessége a ramnak nem nő azzal hogy nagyobbat rakok bele
szerintem
így nem vagyok benne biztos hogy érdemes nagyobbat belerakni, mivel nem tudom dual-ban hajtani, mivel egy slott van rajta...
szerintem ez a lapos ezzel a cpu-val ennyiit tud, ez vanmost látom ez nem a HP topik
a nem ide tartozó részét off-ba raktam
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim, jó napot...
erre van e valakinek válasza?
előre is köszönömui: a laptop: hp 250 G3 intel celeron n2840 cpu-val
Új hozzászólás Aktív témák
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged