- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
sulaco79 #10272 üzenetére
Közben beolvastam oda is, de azt hiszem, hogy meg lett a probléma. Először megcseréltem a kábeleket a kártyán, amitől azt hittem, hogy jó lett, de később kiderült, hogy nem. A hiba forrása elég triviális. Eddig a laptop a gyári kartondobozán volt, úgymond asztalként szolgált. Ha a kartondobozon van, akkor nincs net, ha az ágyra van téve, vagy ölben van gépezve, akkor van net. Ez a hiba valóban így van, nem csak hazudok
Benyomok egy oldalt a kartondobozon és semmi. Amint megemelem 1cm-rel, már be is töltött
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy asszonynak a Lenovo G500-ba milyen wlan kártyát lehetne venni? Az a baj, hogy változó időszakba eldobja a netet. Van, hogy percenkét, de van, hogy bírja 10 percig. 3-4 különböző driverrel próbáltuk már, windows újratelepítések is voltak, de nem javult.
Angliában élek, így szinte minden darabot be tudok szerezni. Ha tudnátok segíteni, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest