Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Könyvmoly lehet a Samsung következő hajlíthatójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
sulaco79
üzenetére
Közben beolvastam oda is, de azt hiszem, hogy meg lett a probléma. Először megcseréltem a kábeleket a kártyán, amitől azt hittem, hogy jó lett, de később kiderült, hogy nem. A hiba forrása elég triviális. Eddig a laptop a gyári kartondobozán volt, úgymond asztalként szolgált. Ha a kartondobozon van, akkor nincs net, ha az ágyra van téve, vagy ölben van gépezve, akkor van net. Ez a hiba valóban így van, nem csak hazudok
Benyomok egy oldalt a kartondobozon és semmi. Amint megemelem 1cm-rel, már be is töltött 
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy asszonynak a Lenovo G500-ba milyen wlan kártyát lehetne venni? Az a baj, hogy változó időszakba eldobja a netet. Van, hogy percenkét, de van, hogy bírja 10 percig. 3-4 különböző driverrel próbáltuk már, windows újratelepítések is voltak, de nem javult.
Angliában élek, így szinte minden darabot be tudok szerezni. Ha tudnátok segíteni, azt megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Foxpost
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Eladó 2 db pixel 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Benyomok egy oldalt a kartondobozon és semmi. Amint megemelem 1cm-rel, már be is töltött 

Pyttawrx