- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
sundorgo123
csendes tag
na meg az sem kizárt hogy ebben a notebookban 2 videókártya van..ezt hogy tudnám leelenőrizni szétszedés nélkül?
-
sundorgo123
csendes tag
ha piros a háttér a régi helyett ,és a pl a startmenü is fura szinű(meg minden),meg eléggé szőrösek a szinek az ikonok...akkor ott videó kábel a rossz vagy az lcd panel?
van pár függöleges csík is ha nyitogatom az lcd-t akkor a csikok hol eltünnek hol megjelennek...de a szinek ugyanugy rosszak(a noti vga kártyája tuti jó mert a notit rákötöttem egy másik monitorra úgy szép kép van)
hol tudnék jó áron új lcd-panelt szerezni magyarországon toshiba notebookhoz?
-
sundorgo123
csendes tag
most már nem kapcsol le de nincs kép...
kérlek segítsetek!
-
sundorgo123
csendes tag
válasz
Dell XPS #7947 üzenetére
visszaraktam a régi videókártyát a laptopba és azóta nincs kép.
felpörög a gép megy pár másodpercet aztán lekapcsol vagy újraindul...
ezt okozhatja az is hogy rossz helyre is került a hütőpasztából illetve nem pontosan olyan szögben van a chipeken az a kék hűtőanyag(thermalpad)?szétszedtem ujrapasztaáztam,megtisztitottam a videokártya érzékelőjét, ujraösszeszereltem de még mindig nincs kép...
és ki is kapcsolt ugyanugy pár másodperc után...az is lehet hogy az új videókártya zárlatos volt és tönkretette a gépet?
-
sundorgo123
csendes tag
sziasztok
cseréltem egy hp notebookon vga-t az a baj hogy nincs kép 8at villog a power led minden bekapcs után és ennyi...
kell még valami mást is csinálni notebook vga csere esetén?lehet az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged