- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sundorgo123
csendes tag
na meg az sem kizárt hogy ebben a notebookban 2 videókártya van..ezt hogy tudnám leelenőrizni szétszedés nélkül?
-
sundorgo123
csendes tag
ha piros a háttér a régi helyett ,és a pl a startmenü is fura szinű(meg minden),meg eléggé szőrösek a szinek az ikonok...akkor ott videó kábel a rossz vagy az lcd panel?
van pár függöleges csík is ha nyitogatom az lcd-t akkor a csikok hol eltünnek hol megjelennek...de a szinek ugyanugy rosszak(a noti vga kártyája tuti jó mert a notit rákötöttem egy másik monitorra úgy szép kép van)
hol tudnék jó áron új lcd-panelt szerezni magyarországon toshiba notebookhoz?
-
sundorgo123
csendes tag
most már nem kapcsol le de nincs kép...
kérlek segítsetek!
-
sundorgo123
csendes tag
válasz
Dell XPS #7947 üzenetére
visszaraktam a régi videókártyát a laptopba és azóta nincs kép.
felpörög a gép megy pár másodpercet aztán lekapcsol vagy újraindul...
ezt okozhatja az is hogy rossz helyre is került a hütőpasztából illetve nem pontosan olyan szögben van a chipeken az a kék hűtőanyag(thermalpad)?szétszedtem ujrapasztaáztam,megtisztitottam a videokártya érzékelőjét, ujraösszeszereltem de még mindig nincs kép...
és ki is kapcsolt ugyanugy pár másodperc után...az is lehet hogy az új videókártya zárlatos volt és tönkretette a gépet?
-
sundorgo123
csendes tag
sziasztok
cseréltem egy hp notebookon vga-t az a baj hogy nincs kép 8at villog a power led minden bekapcs után és ennyi...
kell még valami mást is csinálni notebook vga csere esetén?lehet az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Witcher topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest