- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Mitgondoltok a Mantle api támogatni fogja a Lliano mobil verziojit? Gondolok itt a HD 6620g+7460Mre koszike
-
Naughty9011
tag
válasz
Thunderzolee #8530 üzenetére
Jelentem ma kicsereltem vegre!!! A4-3305M upgrade to A8-3520M 100 Lei volt a proci az Ebayrol ami 7000 Ft postaval egyutt! Szett kellet szedni teljesen minimum 50 csavar biztos volt , csak az alaplap maradj a kezemben, de legalabb kitakaritottam! Megerte!!! Bekapcsolas utan semmi beallitas nelkul ment mint az allat , nagyot gyrosult!!!! Orulok hogy bevallaltam pedig az informatikus kollegam leakart beszelni rolla.... Ja es nem melegszik, mar teszteltem: fel orat maxon mind a 4 mag, 60C-ig ment annal feljebb nem! Aki bevallalos a tovabbiakban ne tartsa vissza semmi
-
Naughty9011
tag
Cserélt e már valaki itt Acer laptopba procit?
-
Naughty9011
tag
Segitseget szeretnek kerni
Van egy Acer Aspire 7560g tipusu laptomom, (AMD A4-3305m 1,9Ghz 2,5 Turbo boost dual core, tipusu APU, 6 GB RAM, FS1 Socket) Na most en ezt az APUt frissiteni szeretnem egy A6 vagy A8 as 4 magosra, a BIOSom az ACER bios 1.07. Amit eddig olvasgattam az minden okes , csak azt hallotam , hogy a Biosnak is kene tamogassa , de errol nem kapok semmi infot az interneten pedig mar regota keresem.....
A segitseget elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged