- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Mitgondoltok a Mantle api támogatni fogja a Lliano mobil verziojit? Gondolok itt a HD 6620g+7460Mre koszike
-
Naughty9011
tag
válasz
Thunderzolee #8530 üzenetére
Jelentem ma kicsereltem vegre!!! A4-3305M upgrade to A8-3520M 100 Lei volt a proci az Ebayrol ami 7000 Ft postaval egyutt! Szett kellet szedni teljesen minimum 50 csavar biztos volt , csak az alaplap maradj a kezemben, de legalabb kitakaritottam! Megerte!!! Bekapcsolas utan semmi beallitas nelkul ment mint az allat , nagyot gyrosult!!!! Orulok hogy bevallaltam pedig az informatikus kollegam leakart beszelni rolla.... Ja es nem melegszik, mar teszteltem: fel orat maxon mind a 4 mag, 60C-ig ment annal feljebb nem! Aki bevallalos a tovabbiakban ne tartsa vissza semmi
-
Naughty9011
tag
Cserélt e már valaki itt Acer laptopba procit?
-
Naughty9011
tag
Segitseget szeretnek kerni
Van egy Acer Aspire 7560g tipusu laptomom, (AMD A4-3305m 1,9Ghz 2,5 Turbo boost dual core, tipusu APU, 6 GB RAM, FS1 Socket) Na most en ezt az APUt frissiteni szeretnem egy A6 vagy A8 as 4 magosra, a BIOSom az ACER bios 1.07. Amit eddig olvasgattam az minden okes , csak azt hallotam , hogy a Biosnak is kene tamogassa , de errol nem kapok semmi infot az interneten pedig mar regota keresem.....
A segitseget elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Asztalos klub
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest