- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6221 üzenetére
Szia,
nagyon köszönöm a részletes választ.A gépen netezek, programozok, alap dolgok, néha 1-1 virtuális gép fut a háttérben ha valamit több op rendszeren tesztelek, vagy hálózatos dolgot fejlesztek. Esetleg nem tudom a truecrypt-en dobna-e valamit.
utóbbi linket is köszi, nagyon hasznos darab, annó azt követve pucoltam ki a gépet is annó... életmentő leírás, mert tényleg borzalom szerelni ezt a jószágot.
A kérdést az indította el bennem, hogy a szekrényben porosodik eg t7300-am pluszba és mivel csak 1 proci kell a gépbe, a gyengébbet adnám el. Amikor fel akartam az apróra dobni, akkor jutott eszembe , hogy nem e jobb ennél ami most benne van (mivel a 7300-asok drágábbak), viszont elolvastam az első HSZ-t és ezért inkább kérdeztem, mint előbb cselekedjek.
(az bizonytalanított el, hogy az intel oldalán a t7300-nál PBGA479, PPGA478 foglalatokat írt, a T300-nál viszont PGA478-at., ezeket meg annyira nem követem...)
Tehát picit másképp feltéve a kérdést.
Ha nulla Ft-ot kell beletenni, akkor Te pl cserélnéd?Csontikka
-
Csontikka
aktív tag
Kedves Fórumtársak,
egy HP Compaq Presario Q61-325SH notebook-ban jelenleg egy Mobile DualCore Intel Pentium T4300, 2100 MHz (10.5 x 200) -as processzor teljesít szolgálatot.
Kérdésem az lenne, hogy egy Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz -es processzor betehető lenne-e ebbe a masinába, illetve, amennyiben igen, van-e értelme kicserélni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest