- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Hello!
Itt tennem fel a toshibas kerdesemet, mert a toshiba notebook topik nem tunik tul aktivnak.
Adott egy Toshiba Satellite M50-A-115 laptop, amibe meg a gyari 4GB RAM van. Terveztem egy memoria bovitest es rendeltem egy 4GB-s modult - szinte teljesen megegyezot a gyarival, de a bios nem latja es igy a W10 sem.
- BIOS update megvolt es a beallitasok is stimmelnek
- Alaplapi reszet megvolt
- Kiprobaltam egyenkent es a rendelt RAM-mal el sem indult a gep
- Mindket slotot kiprobaltam a gyarival es a rendelt RAM-mal is egyenkent.Gyari RAM: Samsung 4gb 1Rx8 PC3L 12800S-11-11-B2 M471B5173BH0-YK0 1320
Rendelt: Samsung 4GB 2Rx8 PC3L 12800S-11-12-B4 M471B5173EB0-YK0 1351Sajnos masik gepen nincsen a kornyezetembe, h kiprobaljam. A kulonbseg a gyarin 4 lapka van egy oldalon, mig a rendelten 8db. Arra tudok gondolni, h ez okozhatja a hibat - ha nem baromsag, amit irok - vagy hibas a memoria.
Mi a velemenyetek? Hol tudok utana nezni, h tutira passzol a memoria az adott Toshiba laposba?Elore is koszi!
Udv,
M -
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Memorias kerdesem volna feletek. Adott egy notebook: Lenovo T430 (sima, nem U vagy S - ha segit 2344-es tipus).
Van benne egy gyari 4GB-s memoria modul: Lenovo 4GB PC3-12800 DDR3-1600MHz SodimmEmelle szeretnek egy 8GB-s bovitest megejteni. Raneztem a kingston honlapjan es ott ezt a tipust ajanlja:
KTL-TP3C/8G
De talaltam vmi nagyon a hasonlot is: KVR16S11/8Nem igazan fedeztem fel kulonbseget a ketto kozott - kiveve, hogy a masodik olcsobb, viszont az ar nem szempont -, igy szeretnelek megkerdezni benneteket rola hatha vki tudna segiteni. Illetve mas alternativat, tanacsot is szivesen fogadok.
Koszonom,
Mutyuru
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest