- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy laptopot és szeretném bővíteni. A laptop egy Acer A515-51G-59BW típusú. Plusz 8 GB memóriát a meglévő 4 mellé és SSD-t szeretnék belerakni. Viszont a memória tulajdonságaival gondban vagyok, hogy pontosan milyen típus is. Annyit tudok, hogy DDR4. Feladatkezelő 2400 MHz-t ír, viszont több webshop 2133 MHz-t. Maga a gyártó honlapon nem találtam erre semmit. Aida64-ről is csatolok képet. Egyáltalán számít, hogy mekkora Hz kerül egymás mellé?
A másik kérdés viszont a plusz SSD. Alaplapon található egy M.2-es foglalat, amibe helyeznék egy 128 GB-os tárhelyet, viszont efelől se tudom, hogy pontosan milyen való bele, van-e ezeknél valami érdemi foglalat különbség, stb. Annyit tudok, hogy a "hosszúkásabb" féle való bele, nem a "szélesebbik"(mSata talán).
Válaszotok köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged