- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifjdan
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #3162 üzenetére
Zoli Bácsi,
nagyon köszi a választ.
Én is nézegettem T2XXX kódjelűt, de tudod, az ember telhetetlen: a videós srác azt üzente, hogy ebbe a lapba akár még egy T8300-is belepasszol. Nekem nagyon fontos lenne egy valóban bivaly processzor (akár videokártya-teljesítmény nélkül is), mert pixelgrafikusan dolgozok vele (Photoshop, Premiere Pro, stb.).
Ott meg csak a processzor számít, semmi más. Nem tudom, hogy egy T2XXX-es procival járnék-e jobban, vagy egy T5, T7, T8-as szériával.Így árnyaltabb a kép, vagy a jó véleményhez van még szükséged/szükségetek bármi adatra?
Nagyon köszi:
D.utánirat: még valami - a T2XXX-esek közül melyik a legerősebb? Még ezt sem tudom. Láma vagyok.
-
ifjdan
csendes tag
Szevasztok Kedves Emberek,
van egy Acer Aspire 4315-ös topmodell laptopom.
Kicsi, könnyű, fiatal, csinos - és kétségbeejtően hülye szegény.Van benne 1 giga memória, és egy Intel celeron M530-as proci.
Szeretnék bele egy újat venni, de nem tudom, h milyen proci passzentos bele.
Van tippetek? Honnan nézhetem meg?EBBEN a videóban
egy srác Core 2 Duo T5750-et dugott bele.Mit gondoltok erről?
előre is kösz,
D
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged