- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifjdan
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #3162 üzenetére
Zoli Bácsi,
nagyon köszi a választ.
Én is nézegettem T2XXX kódjelűt, de tudod, az ember telhetetlen: a videós srác azt üzente, hogy ebbe a lapba akár még egy T8300-is belepasszol. Nekem nagyon fontos lenne egy valóban bivaly processzor (akár videokártya-teljesítmény nélkül is), mert pixelgrafikusan dolgozok vele (Photoshop, Premiere Pro, stb.).
Ott meg csak a processzor számít, semmi más. Nem tudom, hogy egy T2XXX-es procival járnék-e jobban, vagy egy T5, T7, T8-as szériával.Így árnyaltabb a kép, vagy a jó véleményhez van még szükséged/szükségetek bármi adatra?
Nagyon köszi:
D.utánirat: még valami - a T2XXX-esek közül melyik a legerősebb? Még ezt sem tudom. Láma vagyok.
-
ifjdan
csendes tag
Szevasztok Kedves Emberek,
van egy Acer Aspire 4315-ös topmodell laptopom.
Kicsi, könnyű, fiatal, csinos - és kétségbeejtően hülye szegény.Van benne 1 giga memória, és egy Intel celeron M530-as proci.
Szeretnék bele egy újat venni, de nem tudom, h milyen proci passzentos bele.
Van tippetek? Honnan nézhetem meg?EBBEN a videóban
egy srác Core 2 Duo T5750-et dugott bele.Mit gondoltok erről?
előre is kösz,
D
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest