- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Tudom, h nem itt van ennek a helye, de nem találtam topikot ahol erről kapnék infot.
olyan problémám van, h HP pavilion dv6osom van és neteztem, mikor egyszercsak a hűtő ventillátor elkezdet kerepelni. Gyorsan leállítottam, elkezdtem szétszerelni, ami csak 2 fedőlapot jelent és kifújattam. Utána kicsit kifújattam és rendben ment. úgy 3 óra használat után nagyon halkan megint elkezdett kerepelni. De kaptam notihűtőt aminek a tartója pont a ventillátort nyomta és én arra gyanakodtam. Miután visszaraktam utána kezdett el újra kerepelni, de igaz sikerült máshova raknom a tartóját így már nem a ventit nyomta. De arra is gondoltam nem-e keveredett bele valami. Az lehetséges?
Valaki esetleg meg tudja mondani, h mennyi lehet egy új venti és kb a javítatása ha nagy a gebasz?
-
dudu5130
őstag
válasz
Thunderzolee #5138 üzenetére
Bocsi a késésért.
Én megvagyok elégedve a karimmal. A procit tartom gyengének. Az eléggé a minimum alatt van így sztem azt kellene cserélni.
-
dudu5130
őstag
válasz
Thunderzolee #5130 üzenetére
Igen azaz amit belinkeltél. Sajnos ennél többet én se tudok elmondani róla.
Mennyibe fájna egy ilyen és érdemes-e ezt meglépni?
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Nekem egy HP Pavilion dv6-1330ET-m van és szeretnék ha relatív olcsón megoldható processzort cserélni benne. Ahogy nézegettem az 1300as szériát voltak aránylag jó procik (p8700-8800, i3) és h kb mennyibe fájna ez és, h tényleg lehet-e midnen probléma nélkül belerakni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest