- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Thunderzolee #5360 üzenetére
Ahogy a linkben is mutatja a kép érdemes szétnézni, hogy mennyire koszos azon a részén
-
allein
addikt
válasz
Thunderzolee #5360 üzenetére
Nem garis. És az a baj, hogy nem az én gépem. Nem nagyon merem szétszedni a gépet. Bár, én bővítettem a memóriát a gépben, és én cseréltem ki a HDD-t SSD-re.
-
allein
addikt
Amiért cserélni akarjuk mert már nagyon hangos és 10 perc alatt proci felmelegszik 45-50 fokra. Nem vagyok egy nagy szakértő, szerintem a proci hűtőnek már lejárt az ideje.
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Egy Acer Aspire 5520 típusú laptopban szeretnénk cserélni processzor hűtőt. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet ezt otthon is csinálni vagy inkább szervíz? Garancia már nincs a laptopra? Mennyire bonyolult művelet? Hasonlít asztali pc proci hűtő behelyezéshez, paszta, meg ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest