- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Thunderzolee #5360 üzenetére
Ahogy a linkben is mutatja a kép érdemes szétnézni, hogy mennyire koszos azon a részén
-
allein
addikt
válasz
Thunderzolee #5360 üzenetére
Nem garis. És az a baj, hogy nem az én gépem. Nem nagyon merem szétszedni a gépet. Bár, én bővítettem a memóriát a gépben, és én cseréltem ki a HDD-t SSD-re.
-
allein
addikt
Amiért cserélni akarjuk mert már nagyon hangos és 10 perc alatt proci felmelegszik 45-50 fokra. Nem vagyok egy nagy szakértő, szerintem a proci hűtőnek már lejárt az ideje.
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Egy Acer Aspire 5520 típusú laptopban szeretnénk cserélni processzor hűtőt. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet ezt otthon is csinálni vagy inkább szervíz? Garancia már nincs a laptopra? Mennyire bonyolult művelet? Hasonlít asztali pc proci hűtő behelyezéshez, paszta, meg ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest