- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistikukac
csendes tag
Szia!
Én egy hónapja vettem egy 320-ast 12ért! viszont problámáim vannak vele...szóval már bánom hogy nem samsungot vettem egy ezredessel drágábbért. Ja és az a hibája hogy ha pl egyszerre irok és olvastatok róla sok apro fájlos cuccot fogja és "eldobja" aztán vagy azonnal vagy pár perec múlva újra felveszi...e-satas recket használod pcmcia-kártyán keresztül, de ez usb-nél is jelentkezik...Szóval samsung...
ÜDV
-
pistikukac
csendes tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne: Tervezem egy ilyen noti vásárát: MSI X600
A procija, amint látható egy ULV-s Celeron. Viszont idővel szeretném egy belevaló Core 2 Solo vagy Duo procira cserélni. (elméletileg itt a lista amik jók bele: CULV .
A nagy kérdés, hogy fizikailag egyáltalán cserélhetőek e az ilyen tokozású és foglalatos procik?????
(elméletileg igen...de kiindulva az integrált ulv procis netbookokból...hát nem is tudom...)
Köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest