- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Köszönöm! Tényleg frankón leírja. Még egy utolsó kérdés: mivel ez integrált videós, ugye itt nincs thermal pad-os megoldás? Úgy nézem, ilyen lenne a gyári borda de itt csak pasztázva vannak a felületek.
Csak azért kérdezem, mert youtube-os videón egy T61-nél meg volt thermal pad, bár ott három helyre feküdt fel a borda ennél meg mivel integrált -gondolom én- csak kettőre és a külön GPU-hoz kellene (ha lenne) a thermal pad. Csak mert addig nem szedem szét ha ilyen is kell hozzá. -
Archer
őstag
Nincs nálam a gép de küldött róla egy képet, elég nehéz leolvasni, de úgy látom 6463-Y66, amire azt találtam, hogy Intel 965 Express nevű csoda van benne, akkor én is úgy nézem, hogy az kell bele, amit írtál.
Elméletben akkor ez jó lehet nekem igaz? Van ezekben a kis kávédarálókban minőségi különbség vagy ugyanolyan gagyi mind? Illetve még egy kérdés, a cseréhez ki kell szerelni a komplett hűtő blokkot vagy csak kipattintom a régit, vissza az újat? (úgy nézem, nincsenek csavarok). -
Archer
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a barátnőm Thinkpad T61-ese elég idegesítően kerreg. Azt mondja kb. fél éve ki lett cserélve benne a ventilátor jó pénzért de szegénynek mostanában ugyanolyan sz@r lett. Szerintem lehet csak megolajozták a csapágyazást. Szeretnék neki segíteni, aki kicsit ismeri ennek a gépnek a lelki világát, tudna segíteni? Lehet a hűtésen külön cserélni csak a ventilátort vagy kompletten kell bordástól az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged