Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtade
aktív tag
-
mtade
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm 
-
mtade
aktív tag
Egy utolsó, lehet balga kérdés.
Ha kicserélem a procit, a windowst újra kell rakni?
Eszembe jutott, hogy láttam olyan manuszokat, akik több, nekem okés procit árulnak, lebeszélném vele, hogy ott ő beszereli, és akkor rögtön le is van próbálva.
Ez csak akkor működik, ha nem kell újrahúzni a rendszert...Köszönöm előre is a válaszokat.
-
mtade
aktív tag
Próbáltam utánaolvasgatni, elméletileg Yonah procit kellene belerakni, ami TDPje 27W alatt van, azaz ezekből a megfelelőt:
A mostani FSBje 533Mhz, gondolom az újnak is ilyennek kellene lenni, illetve a memóriáknak is?
(gondolom, agyára megyek már mindenkinek, de nem vennék olyat, ami a kukában végzi...
) -
mtade
aktív tag
Utolsó utáni próba, előkészítettem a fejszét...
Intel Celeron M410es processzor, ATI Radeon Xpress 200M chipset, CPU foglalatra olyat láttam, hogy U23.
-
mtade
aktív tag
Igen, sajnos látom, pár perc és csinálok egy dropbox fiókot. Elnézést kérek.

szerk:
-
mtade
aktív tag
Üdvözlet minden topiclakónak.
Segítséget szeretnék kérni egy Amilo 1720as muzeális darab felspécizésében.
Készítettem egy Aida reportot a berendezésről, hátha ez segít találni bele egy sebesebb processzort, illetve némi RAM bővítést.
Tudnátok segíteni, milyen processzort lehetne belerakni, esetleg ha nem élek vissza a türelmetekkel és segítőkészségetekkel, szívesen vennék néhány pH-s linket, mit is keressek.
A memória végülis menne magamtól is kicsit vérpistikésen, 2 GB ramot szeretnék bele, gondolom 2 db 1GBos notebook ramot kell keressek.
Előre is köszönöm a segítségeteket:
mtade
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Pyttawrx