- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Pyttawrx #15641 üzenetére
Kozben megoldodott, mar en is epp az irst letoltesnel tartottam, mikor rogton elotte egy ilyen megoldotta "Válassza ki a [VMD vezérlő engedélyezése]④ elemet majd válassza ki a [Letiltva]⑤ lehetőséget.". Szuper, sose hallottam rola, es igy erkezik defaultbol...nem ertem egy mezei user hogy fog erre wint feltenni. Koszi a segitseget.
-
maross
nagyúr
Üdv, egy új Asus Vivobook x515ea -t vettem ismerősnek, windows 11-et kellene telepiteni rá (10 is jó;ha ez nem megy rá valamiért). A biosban a storage resznel látja az ssd-t (nvme ssd, intel), de a boot prioritynel már nem szerepel, nem értem miért. Szenvedtem mar bő fél órát, de windows telepítésnél nem lát meghajtót. Addig jutottam, hogy a bios security fül secure bootnál bekpacsoltam a "Secure boot control"-t, de közvetlenül fölötte nem változtatható módon ott van, hogy "Secure Boot Not Active". Egyelőre más gyanúsítottam nincs, és ezzel se tudok mit kezdeni. Ötlet valakinek? Köszi.
-
maross
nagyúr
Üdv! Ismerosom "rámhagyott" 4 ilyen-olyan bajos regi laptopot, abból az egyiknek hiányzik az adaptere. Egy másik hasonlót mennyire veszélyes belenyomni, ha az A-donoradapter ugyanugy 19V de 3.5 helyett 4.5 amper, a B-donoradapter 18.5V es 3.5 amper. Az adapterek csatlakozoja, mivel lyukas kör alaku az egesz, belemegy a helyere, de erezhetoen lazabban, mint kellene. Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged