- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djsnail #4436 üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám a gép és a VGA BIOS-t frissíteni (persze megfelelő elővigyázatossággal). Mivel megy a kettő együtt, csak bekapcsoláskor van probléma, ezért gondoltam rá. Szoftveres kompatibilitási gond lehet, ezekre pedig a BIOS-frissítések megoldást szoktak kínálni.
-
válasz
djsnail #4437 üzenetére
Ezt szerintem fabicska is tudta, nem erre irányult a kérdése.
Már máshol is felmerült, h azok a notiknak, amiknek a chipsete támogat DDR2-t, és DDR3-at is, lehetséges-e, h hibrid SO-DIMM foglaltuk van, és mindkét memóriatípust fogadják. Asrock csinált régen ilyen alaplapokat (DDR1-et, és DDR2-t egyaránt fogadott). -
válasz
djsnail #4436 üzenetére
A bekapcsológombnak nem tudom mi lehet a baja.
Talán így jelzi, h a VGA nem abba a notiba való, és nagyobb (ez nem is biztos) lehet az áramfelvétele, mint a réginek?A hőfokok meg szerintem rendben vannak, bár annak a videokártyának a hőtermelését nem ismerem.
Csak abból tudok kiindulni, h egy hasonló szériás 17"-os Fu-Si notiban a Go 6800-as kártyának kicsivel még ennél is magasabb értékei vannak.Daa-raa azért zárta mert tényleg itt szoktak ilyesmiket kérdezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest