Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborilster
csendes tag
Akkor azt mondod, hogy a gépem nem támogatja a T9300-at és a T9500-at? Mert én az ellenkezőjét olvastam a neten (meg nem mondom, hogy hol, de angol nyelvű fórum volt és azt írta egy srác, hogy ő gond nélkül belerakott egy 9300-ast és frankón megy neki vele). Ezen kívül meg erre a hirdetésre bukkantam a Google-ben búvárkodás közben: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_5730z_gamer/friss.html, ami azt illeti, nem volt szégyenlős a gyerek, aki ezt a gamer configot összapakolta, nem spórolta ki belőle a T9900-as (!!!) processzort sem...
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak 
Pyttawrx