- Yettel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van olyan, h kigyullad a laptop, de ott nem a CPU/GPU okozta a tüzet, hanem a rossz akkumulátor.
prohardver.hu/hir/veszelyes_akkumulatorokat_hiv_vissza_a_dell.htmlCsak még mielőtt valaki jönne és elkezdene cáfolni.
-
-
Sajnálom, ilyesmiben nem vagyok otthon.
Googleztam egy kicsit, de nem találtam, csak ebayen.Esetleg szereld szét, kicsavarozod, kitakarítod, és WD40-el befújod a csapágyat.
(Valószínűleg fel kell szedni a csapágy takaró matricáját.)Átmenetileg megjavul, a hangja elmúlik.
De aztán lassacskán visszajöhet a zaj, addig meg csak találsz egy bontott példányt valahol. Ha még garis, nem tudom, ez nem tartozik esetleg a garanciális problémák közé? Mert akkor irány a szerviz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest