Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van olyan, h kigyullad a laptop, de ott nem a CPU/GPU okozta a tüzet, hanem a rossz akkumulátor.
prohardver.hu/hir/veszelyes_akkumulatorokat_hiv_vissza_a_dell.htmlCsak még mielőtt valaki jönne és elkezdene cáfolni.
-
-
Sajnálom, ilyesmiben nem vagyok otthon.
Googleztam egy kicsit, de nem találtam, csak ebayen.Esetleg szereld szét, kicsavarozod, kitakarítod, és WD40-el befújod a csapágyat.
(Valószínűleg fel kell szedni a csapágy takaró matricáját.)Átmenetileg megjavul, a hangja elmúlik.
De aztán lassacskán visszajöhet a zaj, addig meg csak találsz egy bontott példányt valahol. Ha még garis, nem tudom, ez nem tartozik esetleg a garanciális problémák közé? Mert akkor irány a szerviz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest