- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Már az Oppo is kezdi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicici
csendes tag
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
Szia,
Sikerült azóta cserélni a procit ? Mert nekem egy i3-350M zakatol a gépemben, ez is ugyazaz a socket elvileg és én is az intel i7-640M-et néztem ki magamnak
Nekem is úgy tűnik, hogy elméletileg lehetne cserélni, gondoltam megkérdezlek mit tapasztaltál ha cserélted azóta
Toshiba SATELLITE C650-177-es notebookom van, 8 Gb RAM újítás történt vele azóta...ez a proci + ssd meghajtón gondolkodtam. De igazából az ssd dob nagyon sokat rajta, kaptam kölcsönbe tesztelni ssd-t egy hete kb és a padlón volt az államHol röhögtem, hol huhogtam, másik dimenzió lett a gép...
-
válasz
Evangelista #12008 üzenetére
A manualban azt írják, h i3/i5/i7-el volt szerelve gyárilag.
Notebookchecken találtam I7-640M-et, arra upgradelt valaki, azzal működik.Én nem vennék bele 35W-os TDP-nél nagyobb TDP osztályba tartozó processzort.
A négymagos prociknak amúgy is többfázisú tápellátó áramkör kell, ami ebben a gépben nem tudom meglehet-e. (Az I7-640M az meg 2 magos ugye.)
A gép hűtését valószínűleg 35W-hoz tervezték, nagyobb processzorral folymatosan ordítnaa a hűtő, és amúgy sem tudná lehűteni.Amit 1-es pontként írtál, az BGA tokozású processzor, olyat ne vegyél, azt forrasztani kell. PGA csatlakozóst nézz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest