- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
hi
nemsokára desktopgépem és régi laptopom eladom, és egy asus a6ost veszek...mivel rögtön tuningal kezdeném, igy a cd meghajtót cserélném egy slot in drive-ra, vagy winyora...szóval lesz egy eladó egységem...vagy dvd olvasó cd iró (combo), vagy dvd iró, ha van igényed rá...csak a gond az hogy még lehet 1 hónap mire lesz. érdekelne? te mondhatnád meg hogy cd vagy dvd iró legyen, ha eladom nekem mind1. Garanciát is vállalnék rá, mint a gép része ha gondja van eljuttatod hozzám (Pesten és Dunaujváros környékén szinte bármikor megoldhatjuk), én meg notival visszaviszem.
továbbiakat akár privát mailben: cherockee kukac gmail.com -
Rover623
félisten
Pontosíthatnád hogy mit jelent a ''nem megy benne a gyárilag beleszerelt USB.''...
Ha PCMCIA kivitelű USB sem megy, akkor az tuti szoftverhiba és semmi köze a BIOS-hoz...
Egyébként biztos hogy PCMCIA kártya volt...? Mert manapság olyat már ritkán találni...évek óta a 32 bites PC-CARD formátumban kerülnek forgalomba a kártyák, amik nem műxenek a régi 16 bites PCMCIA aljzatokban. Jó esetben bele sem lehet tenni mert a kártyák oldalán más méretű a pozicionáló vájat, de a nyers erő csodákra képes, és voltak retesz nélküli foglalatok is bizonyos gépekben... -
cherockee
aktív tag
- ahogy elnézem a konfigot nem igen mehet rajta win98nál nagyobb rendszer. nem lehet hogy csak az oprendszer amit használsz nem támogatja az usb-t?
check...
- biosban néha le lehet tiltani a portokat. check...
- bios-t frissiteni a gyártó oldalán található progikkal lehet házilag is amennyire tudom, -valami nicns a pana oldalán? check...
- parallel to usb vagy serial (rs232 másnéven) to usb átalakitóként googleben keresgélsz szerintem találsz. vagy Depo.hu-n...check...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest