- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple Watch
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeatLeon08 #15393 üzenetére
Ehhez a projekthez ssd+ sok ram kell , lehet oda már karcsú a 8gb
Az adott programnál nézd meg hogy a ht-t támogatja e.
Ill azt ugye tudod ,hogy a "Turbó orajel" az kicsit tükkös ,ha mind a 4 magot folyamatosan terheled. TDP /noti hűtési kialakítása se mind1
De nekem mind1 ,én leírtam a véleményem ,halgasd meg másét is -
Bozso68
őstag
válasz
SeatLeon08 #15393 üzenetére
Szerintem érdemi különbség nem lenne, annyira egyforma az adatlapjuk.
Nekem egy ezer éves Y500 Lenovo van I7-3630QM procival, ami ugyanaz a nagyságrend, mint az általad írt 2 proci. -
válasz
SeatLeon08 #15386 üzenetére
i7-el jól jársz... valóban pattogósabb lessz a rendszer
SSD legyen az első... hdd+win10=lassúságWin11 -re meg ezer trükk van a topicjában is hogy felmenjen... de ssd-nélkül az is csigalassú lessz
Szóval én vennék bele egy ssd-t ,majd arra egy "szűz" win11.. és ha akkor is karcsú akkor az i7 proci... de azért nézz utánna hogy támogatja e a notid biosa... merth ha nem akkor turbo , ht off... és már csak i5 teljesítmény...
Azon felül kicsit jobban is fűt az i7 ,úgyhogy valami jófajta pasztával vegyél... vagy normális bolt ahol ezt megcsinálják ,ha még nem szedtél szét notit....
Ez után is lehet az hogy jobban megy a cpu venti... ezt meg csak hűtőpaddal tudod orvosolni ,ha idegesít a zúgás.Dióhéjban ennyi szerintem ,mielött belevágsz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged