- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normális esetben nem is ugrik a garancia, de a te géped esetében másról van szó.
Amint azt írtam, a legtöbb noti alján vannak szerelőablakok.
Vagy egy nagy, vagy több kisebb. Pl. ramoknak egy, merevlemeznek egy, esetleg egyéb mSata eszköznek még egy. Így a gép különösebb szétszerelése nélkül cserélni, bővíteni lehet ezeket az alkatrészeket.De a te géped esetében csak a ramoknak van egy kis ablak.
A merevlemezt úgy beépítették, h nem lehet a gép szétszerelése nélkül kicserélni.
Ezért írtam, h valószínűleg ennél a típusnál a garancia megszűnésével jár, ha szétszeded a gépet a merevlemez csere miatt.Kicserélheted házilag, de ha később garanciális problémád lesz, én szóltam.
Ezért írtam, h kérdezz rá a garanciás helpdesknél, ebben a típusban kicserélheted-e. -
Felismeri, azzal nem lesz gond, kérdés, h hogy cseréled ki.
Más gépek alján van egy rekesz, amit ki lehet nyitni.
Ennek nincs.Szét kell szedni a gépet teljesen:
http://www.youtube.com/watch?v=xC3cdk1RxboAzt kellene megnézned, h a benne levő merevlemez milyen típus pontosan.
Aztán megkeresni Googlen, h az milyen vastag pontosan.
És amit veszel hozzá SSD-t, az se legyen vastagabb.A merevlemezeknek többféle vastagságuk van:
Meg hát szerintem a garancia az ugrik ezzel a művelettel, mivel szét kell hozzá szedni. Esetleg kérdezd meg a supportot, mennyibe fáj, ha kicserélteted velük. Már ha elvállalják egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest