- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normális esetben nem is ugrik a garancia, de a te géped esetében másról van szó.
Amint azt írtam, a legtöbb noti alján vannak szerelőablakok.
Vagy egy nagy, vagy több kisebb. Pl. ramoknak egy, merevlemeznek egy, esetleg egyéb mSata eszköznek még egy. Így a gép különösebb szétszerelése nélkül cserélni, bővíteni lehet ezeket az alkatrészeket.De a te géped esetében csak a ramoknak van egy kis ablak.
A merevlemezt úgy beépítették, h nem lehet a gép szétszerelése nélkül kicserélni.
Ezért írtam, h valószínűleg ennél a típusnál a garancia megszűnésével jár, ha szétszeded a gépet a merevlemez csere miatt.Kicserélheted házilag, de ha később garanciális problémád lesz, én szóltam.
Ezért írtam, h kérdezz rá a garanciás helpdesknél, ebben a típusban kicserélheted-e. -
Felismeri, azzal nem lesz gond, kérdés, h hogy cseréled ki.
Más gépek alján van egy rekesz, amit ki lehet nyitni.
Ennek nincs.Szét kell szedni a gépet teljesen:
http://www.youtube.com/watch?v=xC3cdk1RxboAzt kellene megnézned, h a benne levő merevlemez milyen típus pontosan.
Aztán megkeresni Googlen, h az milyen vastag pontosan.
És amit veszel hozzá SSD-t, az se legyen vastagabb.A merevlemezeknek többféle vastagságuk van:
Meg hát szerintem a garancia az ugrik ezzel a művelettel, mivel szét kell hozzá szedni. Esetleg kérdezd meg a supportot, mennyibe fáj, ha kicserélteted velük. Már ha elvállalják egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest