- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Bibi67 #10579 üzenetére
Személyes tapasztalatom amúgy a listában a "Minerva" néven futó ház + adapter kombóval van és egy Samsung PM810 mSATA SSD-vel. Thinkpad T43-ban (a D610-eddel egy generációs laptop) tök jól ment, a trim is működött a HDSentinel szerint Win 7 alatt.
Most csak azért nem azt linkeltem külön, mert nagyjából triplájára ugrott fel az ára.
Még a Sintech adapterekről is olvastam pozitív tapasztalatokat amúgy. Szerintem mindenképpen olyat vegyél, ahol van fémház is, mert azzal 1:1-ben egyezni fog méretre egy 2,5" vinyóval a cucc.
Ha el nem felejtem, ma vagy holnap előkaparok némi olvasnivalót a témában, a forum.thinkpads.com-on egészen szép hosszú fórumtopik van szentelve ugyanennek a témakörnek.
-
-
válasz
Bibi67 #10567 üzenetére
Sz×rt se látni a videon, de PATA csatlakozós adattároló megy bele:
https://www.youtube.com/watch?v=yZS4FGbjvSkVagyis 2.5"-os IDE csatolós SSD-t kell hozzá keresned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged