- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Bibi67 #10579 üzenetére
Személyes tapasztalatom amúgy a listában a "Minerva" néven futó ház + adapter kombóval van és egy Samsung PM810 mSATA SSD-vel. Thinkpad T43-ban (a D610-eddel egy generációs laptop) tök jól ment, a trim is működött a HDSentinel szerint Win 7 alatt.
Most csak azért nem azt linkeltem külön, mert nagyjából triplájára ugrott fel az ára.
Még a Sintech adapterekről is olvastam pozitív tapasztalatokat amúgy. Szerintem mindenképpen olyat vegyél, ahol van fémház is, mert azzal 1:1-ben egyezni fog méretre egy 2,5" vinyóval a cucc.
Ha el nem felejtem, ma vagy holnap előkaparok némi olvasnivalót a témában, a forum.thinkpads.com-on egészen szép hosszú fórumtopik van szentelve ugyanennek a témakörnek.
-
-
válasz
Bibi67 #10567 üzenetére
Sz×rt se látni a videon, de PATA csatlakozós adattároló megy bele:
https://www.youtube.com/watch?v=yZS4FGbjvSkVagyis 2.5"-os IDE csatolós SSD-t kell hozzá keresned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest