- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
RAM kérdése: szerintem ilyen régi konfignál nem sokat számít, hogy egy vagy két csatornás módban üzemelteted, de azt pláne nem tudom elképzelni, hogy lassabb lenne a két különálló modul még akkor sem, ha egycsatornásként kezeli őket a rendszer.
Az SSD-t még mindig nem azért érzed gyorsnak, mert annyival jobb a szekvenciális írásban/olvasásban, hanem mert sokkal alacsonyabb az elérési ideje (0,1ms körül a hdd 10-20 ms közti értékéhez képest).
Ez azért van, mert memória alapú tároló, és bár ezt biztosra nem mondom, de szerintem IDE esetén is hasonló gyorsulást éreznél a rendszereddel kapcsolatban. Azonban nem árt odafigyelni, mert WinXPnél még nem működik a TRIM ha jól rémlik, szóval jobban oda kell figyelned, ennek a két SSD fórumtopikban tudsz utánajárni, biztosan segít majd valaki, ha más nem, hát én nézek utána ott isCPU-hoz nem szólok inkább hozzá, ebben majd más kisegít, ennyire nem vagyok szaki
-
2GB ramot lehet belerakni, ha már egy van benne, akkor a másik slotba még egyet tudsz tenni. Mindegy, h 800-ast, vagy 667-est teszel hozzá.
Mondjuk nem tudom minek 800-ast adott hozzá, aki belerakta neked, úgyse megy 800-on, szerencse, h egyáltalán kezeli a gép.Merevlemez 40GB-os, egytányéros, 5400RPM-es, 2.5"-os IDE van benne.
IDE már nem nagyon van, amit esetleg találsz, azt is jó drágán adják. :/
Már jó ideje SATA csatolóval készülnek ezek.
Pláne ha jobbat akarsz a mostaninál, akkor inkább 7200RPM-est keress hozzá, bár nem hiszem, h IDE felülettel van-e olyan egyáltalán, és ha igen, akkor az bizonyára elég régi konstrukció, ami jobban melegszik, mint a mostaniak, és hangosabb is.
Esetleg SSD-t is kereshetsz hozzá, az még sokat gyorsítana rajt.Ja igen, most nézem, amit kinéztél.
Hát igen, végülis ez jó ajánlat, szektorhibái még nincsenek.Processzort kezeli amiket kinéztél, vagyis az 5-re végződőeket (400MHZ FSB) biztos, h kezeli, de a 0-ra végződőeket (533MHz FSB) lehet, h nem. Eddig Googleztam, de meguntam, össze vissza írnak mindent fórumokban, egy normális spec lista meg nem létezik. :/
A hőtermeléssel szerintem nem lesz gond, a hűtés bírni fogja, az a pár Watt különbség nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest