- iPhone topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
19franky89
csendes tag
válasz
Barnuss #4050 üzenetére
Hy!
Jelenleg egy Acer Aspire 5720zg notebookom van. Szeretném fejleszteni ha lehetséges, mivel 1-2 évig még nem szeretnék újat venni.
Intel Pentium dual-core processor T2370, 1.73GHz
2GB DDR2
250GB HDD
NVIDIA GeForce 8400M GS, 256MBEzek az adatai. 4GB-ra szeretném felhúzni a ramot, plusz a processzort kicserélni olyan 2.5-3 GHz-re, ezek mellett kell még egy új billentyűzet is.
A kérdésem az lenne, hogy kb mennyibe lennének hozzá az új dolgok. Nem igazán tudom, hogy hol kéne megnézni, hogy mit lehet bővíteni, és hogy mennyibe kerül.
Remélem valaki tud segíteni!
Előre is köszi!
-
válasz
Barnuss #4050 üzenetére
Ha a memóriát bővítenéd, azt lehet.
Használtam ilyen notit én is, abban gyárilag 2×1GB ram volt. A Tiédből hova lett a másik modul?
Szedd le az alját, valószínűleg az egyik SO-DIMM foglalat üres, oda kell majd beletenned. Könnyen bővíthető, ne aggódj, ez nem nagy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest