Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Vannak olyan wifi modulok, amik egyben bt modulok is. Az nem lenne jobb neked? Persze csak ha az valóban forrasztással megy.
A kompatibilitást kell csak leinformálnod. -
ravail
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Azért ezt gondold meg! Amit linkeltél, az több mint 13 eFt + szállítás, míg azért vannak sokkal olcsóbbak is amik ugyanúgy jól működnek, s a belső árából 10 db USB-st vehetsz! Persze Te tudod!
Mellesleg amit linkeltél, az a hozzá adott vezetékkel csatlakoztatható, ha ki van alakítva a laptopodban, és nem kell semmit forrasztani. -
privacy99
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A RAM-al nem lesz gond, nekem is Samsung + Kingston páros dolgozik együtt szépen. A bluetooth modult nem hiszem, mert ahhoz kéne hely meg forrasztani kéne gondolom én, jobban jársz, ha veszel egy külső bluetooth egységet, amik már olyan picik, hogy akár az USB-ben is hagyhatod véglegesen, ráadásul olcsó tétel. A billentyűzet szerintem nagyon nagy munka lenne, ha találsz hozzá valahol olyan billentyűzetet ami világít akkor tuti cserélhető, de én nem vagyok benne biztos.
-
Impressa
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Szia!
Igen, szinte bármilyen azonos méretű és frekvenciájú RAM-ot beletehetsz. Nekem is Samsung - Kingston RAM dolgozik együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- ASUS SA203H Pen 2.0
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx