- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5413 üzenetére
Akkor indíts egy feladatkezelőt és ott nézd meg a folyamatoknál hogy melyik program eszi 100%-ra a procit. ill. hogy nincs-e nagy memória használat. ha van olyan progi ami eszi, akkor azt lődd le, feltéve ha nem rendszerfájl.
jah és ne avg-t használj hanem ha lehet avastot. de sztem ezt nem vírus okozza. ha így sem jó akkor -->start menü, futtatás oda írd be hogy MSCONFIG majd automatikus indítás fülnél tilts le mindent utánna reboot és futó programok nélkül fog indulni a rendszered, és úgy nézd meg hogy milyen a gép. (persze ha ezzel végeztél akkor utánna u.így állítsd vissza az msconfig-ba a futó alkalmazásokat)
üdv -
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5409 üzenetére
hali!
barátnőmnek is volt egy fujitsu gépe, majdnem olyan mint a tied! u.ezzel a hibajelenséggel. nalunk az volt a probléma hogy iszonyat gyenge volt a gép 2GB ramhoz kevés volt az a proci meg az a vga ami benne volt. nálam is xp telepítés után ahogy felmentem netezni, már 100%-on pörkölt a proci. a hibajelenség akkor szünt meg ha kikapcsoltam a wifi-t és ha csak sima utp kábelen neteztem.
valamiért amikor bekapcsoltam a wifi kártyát már megis ugrott a proci kihasználtság 100%-ra. egyszóval vagy próbálj meg másik wifi kártyát szerezni bele (bár sztem u.úgy nem lesz jó a konfig miatt) vagy erősebb proci kellene bele (csak ha jóltudom ezekbe 2magos procik nem mennek) vagy utp kábelről netezz. (ezt mindenképp próbáld meg hátha nem is ez a baj)üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- További aktív témák...
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest