- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5413 üzenetére
Akkor indíts egy feladatkezelőt és ott nézd meg a folyamatoknál hogy melyik program eszi 100%-ra a procit. ill. hogy nincs-e nagy memória használat. ha van olyan progi ami eszi, akkor azt lődd le, feltéve ha nem rendszerfájl.
jah és ne avg-t használj hanem ha lehet avastot. de sztem ezt nem vírus okozza. ha így sem jó akkor -->start menü, futtatás oda írd be hogy MSCONFIG majd automatikus indítás fülnél tilts le mindent utánna reboot és futó programok nélkül fog indulni a rendszered, és úgy nézd meg hogy milyen a gép. (persze ha ezzel végeztél akkor utánna u.így állítsd vissza az msconfig-ba a futó alkalmazásokat)
üdv -
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5409 üzenetére
hali!
barátnőmnek is volt egy fujitsu gépe, majdnem olyan mint a tied! u.ezzel a hibajelenséggel. nalunk az volt a probléma hogy iszonyat gyenge volt a gép 2GB ramhoz kevés volt az a proci meg az a vga ami benne volt. nálam is xp telepítés után ahogy felmentem netezni, már 100%-on pörkölt a proci. a hibajelenség akkor szünt meg ha kikapcsoltam a wifi-t és ha csak sima utp kábelen neteztem.
valamiért amikor bekapcsoltam a wifi kártyát már megis ugrott a proci kihasználtság 100%-ra. egyszóval vagy próbálj meg másik wifi kártyát szerezni bele (bár sztem u.úgy nem lesz jó a konfig miatt) vagy erősebb proci kellene bele (csak ha jóltudom ezekbe 2magos procik nem mennek) vagy utp kábelről netezz. (ezt mindenképp próbáld meg hátha nem is ez a baj)üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged