Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 1 VII Japán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
papamaci1980
üzenetére
-
válasz
papamaci1980
üzenetére
Nem kell semmit ujra telepiteni. Procit is ugyan ugy kezeli.
Memória csere nem nagy szó de a cpu cseréhez atomjaira kell bontani a gépet.... -
papamaci1980
friss újonc
válasz
papamaci1980
üzenetére
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor ma érkezik az i5-3360M processzor (illetve a 2db 8GB-os memóriakártya). Nyilván ki is szeretném őket próbálni. Kérdésem, hogy a beszerelést követően van-e valami egyéb teendő, vagy plug and play rendszerben működniük kell!? A memóriakártya esetében tudom (legalábbis remélem, hogy jól tudom), hogy nem kell csinálni semmit, de a proci esetében sem?
Köszönöm a válaszokat.
-
Tim82
félisten
válasz
papamaci1980
üzenetére
A Kingston A400 tudtommal nem tartozik az ajánlott SSD-k közé, a szaktopikban inkább pl. Crucial BX500-at, Western Digital Green-t szoktak ajánlani helyette a kategóriájában.
Ezt leszámítva a bővítéses út szerintem és jelenleg valóban jobb megoldás, nem kapsz a noti eladásával kapott + a bővítésre szánt összegért a mostani, megugrott laptop árak mellett teljesítményben ezen feladatok esetében valóban érdemi előrelépést nyújtó alternatívát.
Ha én lennék a helyedben, inkább 16 GB memóriát néznék (2 db 8 GB-os DDR3 vagy DDR3L modult), vagyis lecserélném azt a 4 GB-osat is. Memóriából sem kell feltétlenül újat és boltból venni, úgy nem dobná meg sokkal sem a bővítésre szánt összeget.
A Green Cell akkukkal nekem jó tapasztalataim vannak (bár egyik sem egy évnél régebbi beszerzés, de van némi merítésem: [link]), szóval inkább azt, mint más utángyártottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- FragPunk teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx