- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
papamaci1980 #14937 üzenetére
-
válasz
papamaci1980 #14934 üzenetére
Nem kell semmit ujra telepiteni. Procit is ugyan ugy kezeli.
Memória csere nem nagy szó de a cpu cseréhez atomjaira kell bontani a gépet.... -
papamaci1980
friss újonc
válasz
papamaci1980 #14925 üzenetére
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor ma érkezik az i5-3360M processzor (illetve a 2db 8GB-os memóriakártya). Nyilván ki is szeretném őket próbálni. Kérdésem, hogy a beszerelést követően van-e valami egyéb teendő, vagy plug and play rendszerben működniük kell!? A memóriakártya esetében tudom (legalábbis remélem, hogy jól tudom), hogy nem kell csinálni semmit, de a proci esetében sem?
Köszönöm a válaszokat. -
Tim82
félisten
válasz
papamaci1980 #14925 üzenetére
A Kingston A400 tudtommal nem tartozik az ajánlott SSD-k közé, a szaktopikban inkább pl. Crucial BX500-at, Western Digital Green-t szoktak ajánlani helyette a kategóriájában.
Ezt leszámítva a bővítéses út szerintem és jelenleg valóban jobb megoldás, nem kapsz a noti eladásával kapott + a bővítésre szánt összegért a mostani, megugrott laptop árak mellett teljesítményben ezen feladatok esetében valóban érdemi előrelépést nyújtó alternatívát.
Ha én lennék a helyedben, inkább 16 GB memóriát néznék (2 db 8 GB-os DDR3 vagy DDR3L modult), vagyis lecserélném azt a 4 GB-osat is. Memóriából sem kell feltétlenül újat és boltból venni, úgy nem dobná meg sokkal sem a bővítésre szánt összeget.
A Green Cell akkukkal nekem jó tapasztalataim vannak (bár egyik sem egy évnél régebbi beszerzés, de van némi merítésem: [link]), szóval inkább azt, mint más utángyártottat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest