- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Pont egy ilyen átalakítót láttam az aprón pár napja, elég olcsón. Ezért gondolkodtam el ezen a lehetőségen. Folytatva, hogy közben Neked, Tim82-nek, és PeachMan-nek is megköszönjem megtiszelő válaszaitokat, egy (pontosabban kettő) nagyon régi P4-es FS/Gericom notebookhoz kellene. Sajnos ennek a két notebooknak meg vannak számolva a hónapjai, ezért túl sokat már nem szeretnék költeni rájuk. Viszont arra gondlotam, hogy egy beépített sata/ssd tovább vihető a következő gépbe, ha a beépítés nem ütközik "elvi" akadályba. A hely hiány nekem is eszembe jutott, de ez olyan régi gép, amelyben asztali ram van, vagyis túl sokat nem spóroltak a hellyel. Szerintem lehet beférne, bár ezt a hétvégén inkább megnézem. (igaz, tutibb megoldás lehetne az microsata-s 1,8-as storage)
Szóval számomra az a lényeg, hogy elviekben megoldható, ha belefér, és nem járna túl sok anyagi ráfordítással, hogy a bennük levő tetű lassú, döglődő hdd-k leváltásra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Subaru topik
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged