- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Pont egy ilyen átalakítót láttam az aprón pár napja, elég olcsón. Ezért gondolkodtam el ezen a lehetőségen. Folytatva, hogy közben Neked, Tim82-nek, és PeachMan-nek is megköszönjem megtiszelő válaszaitokat, egy (pontosabban kettő) nagyon régi P4-es FS/Gericom notebookhoz kellene. Sajnos ennek a két notebooknak meg vannak számolva a hónapjai, ezért túl sokat már nem szeretnék költeni rájuk. Viszont arra gondlotam, hogy egy beépített sata/ssd tovább vihető a következő gépbe, ha a beépítés nem ütközik "elvi" akadályba. A hely hiány nekem is eszembe jutott, de ez olyan régi gép, amelyben asztali ram van, vagyis túl sokat nem spóroltak a hellyel. Szerintem lehet beférne, bár ezt a hétvégén inkább megnézem. (igaz, tutibb megoldás lehetne az microsata-s 1,8-as storage)
Szóval számomra az a lényeg, hogy elviekben megoldható, ha belefér, és nem járna túl sok anyagi ráfordítással, hogy a bennük levő tetű lassú, döglődő hdd-k leváltásra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged