Hirdetés
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Talán-elvileg szervizből egy ismerős által ajánlott kedvező választ adott, valami kb 1000-1500 ért belerakják, újrapasztázzák a hűtést is, és ki is takarítják az egészet. Mikor ez utóbbira rákérdeztem, hogy menyit kóstál külön, azt felelték, hogy ez az alapszolgáltatás része, nem kell érte külön fizetni. Vannak még kellemes meglepetések is.
Egyébként első helyen ahol kérdeztem, nem vállalták, az említetten kívüli két hely meg ilyen 3-6 ezer közti árat mondott. Szép nagy különbség van azért köztük, amit nem tudok mire vélni nagyon, de a lényeg, hogy itt ennyit mondtak, hogy előreláthatólag ennyiben állapodik meg a dolog.(itt 3000 ft egy óra munkadíj, és aszerint akivel beszéltem, max fél óra alatt mindent meg tud oldani). Hát, remélem is

Ismerős van aki ért hozzá, de meghatározatlan ideig elérhetetlen mostanság, úgyhogy ez az út maradt. De köszi a választ

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx