Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Na, vettem bele i7-et. Persze meg se nyikkan. Viszont eddig hiába kerestem, most nyilván rögtön megtaláltam, hogy átkozott Lenovo anno két fajta alaplappal gyártotta a cuccot: kétmagos és négymagos procik számára, mivel a négymagos i7-ekben nem volt igp, ez meg váltható grafikás. Valószínűleg itt hasal el a dolog; nem találja az igp-t, tehát már a postig se jut el, hanem lelövi magát. Szomorú vagyok.

Megfelelő alaplap se földön, se égen. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Elvileg el kéne indulnia benne (socket és chipset ok), de a gyakorlatban ezt csak akkor tudod meg, ha belerakod. Azt jól látod, hogy a CPU alaplapi tápellátása az első szűk keresztmetszet, a második pedig a 45 Wattos TDP.
Volt 720QM procim eladó, mindig egyeztetek a vevővel, hogy tutira jó legyen az adott gépbe. De így is előfordult, hogy az 1. genes QM meg se nyikkant az adott gépben, pedig minden előzetes jel arra utalt, hogy menni fog benne.
Annyiból szerencsés a helyzeted, hogy nem kell agyig bontani a gépet, mivel a szervízfedél levétele után közvetlenül hozzá lehet férni a processzorhoz.
Ha meg tudsz egyezni az eladóval, hogyha mégsem szereti a géped ( pl. el sem indul vele, vagy elindul, de a gyengébb hűtésed van és túlmelegszik), akkor visszaveszi, úgy egy próbát megér szerintem.
Természetesen csak tartós teszt után derül ki mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx