- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Solfrutta #13120 üzenetére
Áhhh, értem. Gondoltam, h valami riser kábeles dolog, de hát az ilyeneket meg eleve nem értem, hát hogy néz már ki, h egy szalagkábel lóg ki a gépből. :/
Mondjuk ha csak 1×-es a sebessége, akkor ez meg is válaszolta a kolléga kérdését.A BIOS-al nem kell foglalkozni, a Sandys processzorok közül mindet fogja vinni, amúgy is szerelték ezeket többfélével is, illetve nem emlékszek rá, h lett volna gondom ilyenekben processzorcserével.
Ha a kinézett processzorban van virtualizáció, akkor menni fog, vagyis a BIOS-ban gondolom nem lehet ki meg bekapcsolgatni, de attól még alapból vinni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest