Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
animatrix11 #12443 üzenetére
Csak tippelek, de szerintem az lehet, h valami KBC beállítás szinten nem megy. Vagyis mivel a gépben nem volt benne eredetileg, ezért hiába szereled bele, és csatlakoztatod, nem fogja felismerni. Alaplapot is cserélni kellett volna olyanra, ami tartalmazott kamerát.
Illetve nem kell alaplapcsere, ha lehet a gépen KBC-t frissíteni. Ez olyasmi, mint a BIOS, csak mélyebb szintű, így a neten keresztül nem is lehet adatokat elérni hozzá, inkább csak konkrét HP-vel foglalkozó szakik ismernek ilyet. Amolyan firmware frissítés.De ez csak tipp részemről.
Kérdezd meg vagy a másik notebookos topicban, vagy a gyártó-specifikus topicban.
Esetleg őneki is írhatsz, ő mélyvizes notis ember, de nem tudom, h HP-val is foglalkozik-e, vagy azokkal lehet nem.Ugyanezt a kérdést írd meg, amit ide is írtál, ne keverd bele amit írtam, mert aki nem ért hozzá, csak összezavarodik. Lehet egyszerűbben is meg lehet oldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba dokkolók
- 17.3" Full HD (1920x1080) Slim-LED IPS 144Hz kijelző
- Laptop kijelzők, képernyők több méretben és felbontásban /slim is/ UPDATE 04-18
- L----A----P----T----O----P----O----K B----O----N----T----Á----S----O----N --------2025--------05
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/T15/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/470S/T560/Legion 5/X1yoga3
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest