Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Zadia #11375 üzenetére

Ez a hivatalos Apple-rendszerkövetelmény: [link]

Persze, Apple-ék nem úgy írják le, hogy "ezt meg ezt a videókártyát már nem támogatja az OS X ezen verziója", hanem konkrét modelleket írnak, de mindegyik felsorolt modell újabb/jobb videókártyával rendelkezik (minimum mobil Geforce 8600GT vagy jobb), mint a szóban forgó MacBook. Meg nem mondom fejből, hogy pontosan melyik, a Mountain Lion-nel bevezetett alap, megjelenítéssel kapcsolatos feature az, amit az Intel X3100 (meg az első MacBook Pro-kban lévő Radeon X1600 Mobility - mert ez maradt még ki a szórásból) már nem támogat hardveresen, de valami ilyesmi az ok.

Rémlik valami olyasmi is, hogy talán át lehet verni valahogy a Mountain Lion (vagy az annál is újabb OS X változatok) telepítőjét, hogy ennek ellenére felmenjen, de ez nem triviális dolog és inkább már a Hackintosh témakörbe tartozik.

*
    Természetesen nem cáfolni vagy beszólni akartam, csak leírtam, ahogy én tudom. :R OS X-et sosem használtam elsődleges rendszerként, inkább csak hobbiból időnként volt PPC-s Mac-em (már bőven az Intelre történt átállás után, amikor ezeket már fillérekért lehetett beszerezni), meg időnként foglalkoztat egy Hackli vagy egy használt Inteles Mac beszerzése is - meg követek Mac-es oldalakat, fórumokat időnként.

Új hozzászólás Aktív témák