Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a válaszodat, még este magam is utánanéztem a vinyóknak, épp a HD Sentineles oldalakat összehasonlítva. Még tegnap este találtam egy ár/érték arányban elég korrektnek tűnő HA-s (használt) 500GBs vinyót, sajnos kétfejes, de ahogy Te is írtad, a korábban felsoroltak közül kizárólag a Hitachi Travelstar Z7K500 500GB (HTS725050A7E630) lenne egytányéros, de az Sata3-as, azt tudom hogy visszafelé kompatibilis lenne, de abban nem vagyok biztos, hogy tudna annyi pluszsebességet jelenteni, hogy megérje a 4K "felárat". Ha 2év garanciával adnák újonnan nem haboznék, az 1 évet azonban keveslem, ezért választottam végül a használtat.
Este ha lesz időm vinyócserélek, illetve a BIOS-ban a VGA-ra "pazarolt" ramot is megnézem, tudom-e csökkenteni. Ha nagyon elakadnék vagy valami nem lenne gömbölyű, jelentkezem

Addig is, még egyszer köszönöm szépen a segítségedet!
Üdv,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx