Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Szerintetek mennyibe kerül csak úgy külön, notebook nélkül boltban egy 1,83/2M Yonah T2400? Meg egyáltalán hol lehet ezt külön kapni? Csak olyat láttam, ahol árajánlatot lehet kérni, mennyiért bővítik fel a notebookomat. De nekem csak egy processzor kéne, csak úgy simán magában, az se baj ha OEM tálcás
Ezért nem akarok minden cégtől ajánlatot kérni, pls segítsetek, hogy szerintetek mi számít korrekt árnak egy ilyenért, és akkor legalább el tudom dönteni, jó ajánlatot kaptam-e. Thx 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért nem akarok minden cégtől ajánlatot kérni, pls segítsetek, hogy szerintetek mi számít korrekt árnak egy ilyenért, és akkor legalább el tudom dönteni, jó ajánlatot kaptam-e. Thx
Pyttawrx