- Milyen okostelefont vegyek?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patesz #12223 üzenetére
Ilyenkor megesik, h a nagyobb TDP-jű processzorhoz másmilyen hűtést fabrikál a gyártó. De ez esetben nem találtam kétféle hűtést, alighanem ezeket egyféle hűtéssel szerelték.
A másik,h 4 magos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör is kell, lehet, h ezeket kétféle alaplappal gyártották, egyet a kisebb 2 magos processzorokhoz, egyet meg a 4 magosokhoz. De nem találtam eltérést a fellelhető lapok között.Tehát elvileg belerakod, és menni fog.
A hűtés majd kicsit többet fog dolgozni, de bírni fogja.Alighanem a 3 procin kívül a többi Sandy Bridge alapút is viszi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platformDe csak próba alapon.
Ugyan Googleztam kicsit, de nem találtam olyan fórumokat, ahol említették volna, h csereberélgették a különféle processzorokat. Remélhetőleg az Asus nem korlátozta le a BIOS CPU mikrokódjait, és az összes HM65-ös chipsetbe illő processzort kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged