- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
irci
újonc
válasz
kreten67 #17037 üzenetére
nekem teljessen más menüt dobott ki a bios,kerestem de sehol nem találtam ezt a beállítást.
@ (#17039) Pyttawrx: semmi komoly,csak film nézés,netetzés,world,excel
(#17047) Pyttawrx: 1 éve volt kitakarítva,akkor cseréltek HD-et,mert a régi megadta magát és újból telepítették a windowsot is.
Nem tudom,hogy az számít-e,de folyamatosan hálózatról megy,mert az aksija már régen megadta magát.
És a lényeget elfelejtettem. 1,5éve volt egy kis baleset, ''véletlenül'' neki csapódott a falnak,majd a talajnak, kb. fél évre rá lett kék halála és HD csere,elő jöhet még valami gond ebböl kifolyólag,csak az miatt kérdezem,nehogy bele invesztáljak,és utánna meg megadja magát.
-
irci
újonc
sziasztok.
van egy 4,5éves HP probook 450-em, konkrétan ez a modell: [link]. jelenleg windows10 pro-valAmikor megvettem, 1hét után alaplapot cseréltek benne.Tavaly kék halála volt,akkor hard disket /1TB/ cseréltettem. 3hónapja egyik napról a másikra elfeketedett a kijelzö,de nagyon halványan a hátérben látszódott,tévére kötve müködött és másnapra megjavult.Most 1 hónapja a touch pad nem müködik,csak egérrel tudom használni.
Azon kívül nagyon lassú,ha több ablakom van nyitva,sokat kell várnom, gyakran lefagy.
A hütés folyamatossan megy,akkor is ha éppen nem csinálok rajta semmit,és nem fut semmi a hátérben és gyakran elég forró a gép alja.Ez nem tudom mitöl van.Várható,hogy elöbb-utóbb teljessen megadja magát?Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e bele invesztálni,vagy a legjobb lenne lecserélni.vagy egyáltalán bövithetö-e?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Exkluzív órák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest