Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• sanyipower

csendes tag

válasz tserrof77 #21388 üzenetére

Köszönöm a tippet! (Közben persze megtaláltam a képernyőhibát, csúnya sérülés van rajta, ami nem látszott, míg szét nem szedtem, úgyhogy sajnos tényleg teljes panelcsere játszik csak…)

• sanyipower

csendes tag

Sziasztok,

DELL XPS 13 9310 laptopom lett LCD panelhibás. A képernyőnek látszólag semmi fizikai baja nincs, bekapcsoláskor még a DELL logo is megjelenik rajta, de aztán a kép elsőtétül, a gép pedig csak külső monitorról működik. Ezalatt az indikátor fény folyamatosan 2 piros és 7 fehér villogással jelzi a DELL LCD failure hibakódját.

Voltam vele szervízben, ahol windows frissítést, BIOS frissítést és egy sor más driver frissítést is elvégeztek rajta, de egyik sem oldotta meg a problémát. Bele szerintem nem is néztek, és a gépet ezek után totálkárosnak minősítették, mondván, hogy csak teljes, gyári DELL panel cserével tudnának próbálkozni, de az több lenne, mint a laptop jelenlegi értéke, és az sem biztos, hogy megoldaná a problémát.

Százezreket erre a laptopra természetesen már nem szeretnék áldozni, de ha valaki tudna egy biztos javítási lehetőséget, megfontolnám. A fórumokon úgy olvastam, hogy utángyártott display kábel cserével meg lehet oldani a problémát, de ehhez forrasztani kell, ami az én képességeimet sajnos meghaladja.

Ha bárkinek van bármi javaslata, akár otthoni sufni tuningra, akár olyan budapesti szervízre, aki biztos kézzel old meg ilyen és ehhez hasonló problémákat, azt előre is nagyon szépen megköszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák