Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyipower
csendes tag
Sziasztok,
DELL XPS 13 9310 laptopom lett LCD panelhibás. A képernyőnek látszólag semmi fizikai baja nincs, bekapcsoláskor még a DELL logo is megjelenik rajta, de aztán a kép elsőtétül, a gép pedig csak külső monitorról működik. Ezalatt az indikátor fény folyamatosan 2 piros és 7 fehér villogással jelzi a DELL LCD failure hibakódját.Voltam vele szervízben, ahol windows frissítést, BIOS frissítést és egy sor más driver frissítést is elvégeztek rajta, de egyik sem oldotta meg a problémát. Bele szerintem nem is néztek, és a gépet ezek után totálkárosnak minősítették, mondván, hogy csak teljes, gyári DELL panel cserével tudnának próbálkozni, de az több lenne, mint a laptop jelenlegi értéke, és az sem biztos, hogy megoldaná a problémát.
Százezreket erre a laptopra természetesen már nem szeretnék áldozni, de ha valaki tudna egy biztos javítási lehetőséget, megfontolnám. A fórumokon úgy olvastam, hogy utángyártott display kábel cserével meg lehet oldani a problémát, de ehhez forrasztani kell, ami az én képességeimet sajnos meghaladja.
Ha bárkinek van bármi javaslata, akár otthoni sufni tuningra, akár olyan budapesti szervízre, aki biztos kézzel old meg ilyen és ehhez hasonló problémákat, azt előre is nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx