- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimbow
csendes tag
Sziasztok!
Gericom laptopom van, használt.
Mitől lehet az, hogy az XP (egyik verzió se) nem látja a bedugott pendriveomat (A-Data MyFlash 1GB )??
Semmit nem reagál. Az mp3 lejátszómat és a fényképezőt pedig simán felismeri. A hardvereknél valamiért 2 USB gyökérhubot listáz ki, pedig csak egy USB port van rajta. Akitől kaptam Linuxszal használta, ott nem volt pendrive probléma.
Köszi a segítséget! -
Jimbow
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Ha tuti hogy hibás, akkor milyen sűrűn okazhat problémát? Az lehet, hogy csak bizonyos alkalmazásoknál? Mert azért általában minden klappol... Most telepítek újra mindent, hátha azzal nem volt OK valami. Bár ha a memtest hibát jelez, akkor az gondolom jelent valamit.
Egy szervízelés (csak az hogy kiderítik mi a problem) mennyibe fájhat? Nem akarom hogy átvágjanak... Garancia nincs rá,mert használt.
Viszont egyet tudok: az ismerősömé, akié volt, FreeBSD-vel használta és azzal sosem volt gondja...
A szubjektív forróság helyett egy objektív: az ujjamat nem tudom rajtatartani, olyan forró.
Köszi mégegyszer! -
Jimbow
csendes tag
Hi!
Remélem valaki tud segíteni laptop RAM ügyben...
A laptopomban 2x256 RAM van, és néha bevágja a gép a kékhalált... Egy ismerősöm ajánlotta a memtest progit, amit lefuttattam. És minden egyes egység, vagy mi a franc rossz volt szerinte az 5. lépésnél (nem tudom ki mennyire ismeri a progit).
Nekem azt mondták, hogy lehet csak meg kell igazítani a RAM-ot. Hát akárhogy néztem, nem volt túl sok lehetőség, vagy bent volt, vagy nem.
Tesztelgettem, csak az egyik RAM-mal, mindkét foglalatban kipróbáltam, és fura dolgokat művelt. Az egyik foglalatban mindig több hibát talált mint a másikban, és mindig újraindította magát, a másikban kevesebbet, de azzal meg lefagy a rendszer 5-10 perc után.
Ja és rohadt forró a RAM (úgy teszteltem -persze csak akksiról- hogy nem ratam össze), ez normális?
Remélem sikerült érthetően előadnom hogy mi a baj....
Előre is köszi!
Üdv:
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest