- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirkope
tag
-
sirkope
tag
Akkor Duree vagy KillHates kollégával visszatérek az ügyre Augusztusban. Az ehavi büdzsébe már nem tudom beszuszakolni.
-
sirkope
tag
válasz
NEMO1968 #14577 üzenetére
Hello,
Az a helyzet, hogy egyszer már cseréltek északi hidat (GPU) 35eFt-ért, amíg csak a kifagyás hiba volt, arra gyanakodtam, hogy újra ez van, de ez az Lcd hiba bekavart. Az egész gép volt 110eFt, szóval ha tényleg GPU akkor nem éri meg megjavíttatni...
Úgy tudom a BGA tokozásnak van egy ilyen típushibája (iBook G4-eknek is ez volt) a kis óngömbök egy idő után nem érintkeznek az alaplap és a GPU között.
Megsütve nem volt tudomásom szerint, laptophűtővel volt használva.
-
sirkope
tag
válasz
Ciccuka #14570 üzenetére
Egyik nap így indult el. Volt előtte egy másik hibája: egyik pillanatról a másikra kifagyott (Win 7) majd elsötétedett a kijelző és csak a táp/akku ki-be segített. Aztán hogy ez aznap még kétszer vagy három nap után jött elő az tök random volt. Amióta viszont ez a hibája van, a gyerek napokig használta külső monitorra kötve és nem fagyott ki...
-
sirkope
tag
válasz
mmaattee90 #14376 üzenetére
Windows gomb + P
Próbáltad már?
-
sirkope
tag
Sziasztok,
Van egy HP Compaq Presario CQ62 AMD procis notebookom dedikált AMD videókártyával, az aktuális hibajelenség: fut a kép az LCD-n.
Ha HDMI porton rákötöm TV-re ott jó. Ha a kijelzőt a teljes kihajtástól al alvó üzemmódba váltásig csukom le, nincs változás a kijelzőn.
Korábban volt egy olyan hibája, hogy random időközönként kifagyott, a képernyő teljesen elsötétedett, és csak a táp és akku ki/be segített rajta, Volt hogy egy nap többször előadta ezt, volt, hogy 1-2 napig jó volt.
Próbáltam windows 10-re frissíteni, hátha szoftveres a hiba, de 4 alkalommal sem sikerült, mindíg belefagyott és visszarakta a windows 7-et.
Kb három éve már cseréltek északi hidat, akkor úgy adta meg magát, hogy külső monitoron sem volt kép.Amióta fut a kép a kijelzőn, HDMI portról stabil, 2-3 napja nem jön elő a kifagyás/fekete kijelző.
Okozhatta a romló kijelző(csatlakozás?) a kifagyásos hibát, vagy most már két hibája van a gépnek?Anno 110e volt a gép, 35e már rá lett költve, új kijelzőt ~25-30e körül láttam, nem tudom érdemes-e javíttatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest