- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
válasz
Pyttawrx #21084 üzenetére
Hello, vegul szerviz lett, mert kifogytam az otletekbol... cpu hibat allapitottak meg, azt mondtak kukazza a tulaj a gepet, mert ugye a cpu az alaplapra van forrasztva. Kerdes h van-e olyan valaki aki alkatresznek bevenne es mi vajon a realis ar? Letezik ilyen piac? Ez mar off, tudom... Lenovo 15ADA05, egy 4gb-os plusz ddr4 modul van benne es egy 256gb-os m.2 ssd. Bill, kijelzo, touchpad, minden patent, "csak" random idonkent kekhalal van...
-
rene85
aktív tag
válasz
Pyttawrx #21081 üzenetére
Usb-rol ment a lenovos is, de a windows 10-et is lefuttattam extended modban. De akkor lesz meg memtest86 is.
Nyomkodtam es beesik nehany gomb a billentyuzetrol. Meg ezt tudom hibanak felhozni. Szedjem ki az alaplapot is ha azt meg akarom szerelni? Az mar meleg beavatkozas nekem kicsit a lelkes amator hozzaallasomhoz kepest is. De lehet h ilyen elmozdulas-fizikai behatasra fut hibara?
Mod:koszonom h ennyit segitesz! -
rene85
aktív tag
válasz
Pyttawrx #21075 üzenetére
Halló, forrasztva van rajta 4gb és van mellé még 1 slot, ami cserélhető.
OCCT: ram, cpu+ram, vram (mert megosztott ramot használ a vega miatt). Lefutott ebből a 3-asból a kombinált teszt párszor (1-1-1 óra), semmi hiba
Prime95: ment vagy 4-5 órát, semmi hiba
Lenovo saját tesztelő progija (usb-ről indul): kb 3.5 óra a memtest rajta, nem volt hiba
Ezek között viszont random időkben bsod vagy csak sima fagyás történt, az elmúlt 24 órában kb 2x. -
rene85
aktív tag
Sziasztok, adott egy ideapad 3 15ada05, vega grafikával.
Az összes hajamat kitéptem már.
Nem az én gépem, csak segítséget kértek a helyrerakásban, úgyhogy a történelemről nincsenek megbízható infóim. Elkezdett kék halált és újraindulásokat produkálni windows 11 telepítés után. A biosba való belépés nem működött (olyan volt, mintha letörölték volna a biost konkrétan). Uccu neki, frissítettem biost, feltettem a windows 10-et (ami eredetileg volt rajta a 11 előtt). A kék halálok és újraindulások megvoltak 1-2x telepítés közben is. Azóta bármilyen ramot érintő tesztet futtatok, vagy megakad, vagy nem, vagy újraindul, vagy nem, nincs benne semmilyen rendszer.
A windows vadiúj iso a microsofttól töltve.
A bios a lenovo oldaláról a legújabb, 2024-es.
Memóriát cseréltem, az sem oldja meg, csak csökkenti a lefagyások / újraindulások számát.
Nincs túlmelegedés, occt 3 órás kombinált teszt után se ment 70 fok fölé se a proci, se más mutató.
M.2 ssd-van benne, azzal is patent minden.
Újabb windows telepítés után sem javult semmi.
Kipróbáltam másik töltővel, az se segített.
Van valakinek bármi ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest