Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorzz94
csendes tag
Értem, köszönöm a választ!

-
taylorzz94
csendes tag
válasz
Impressa
üzenetére
Konkrétan nem tudom megmondani, de a túlmelegedéssel régóta vannak problémáim. Nemrég vettem hosszá egy laptop hűtőt amit alá lehet tenni, az szépen hűti (legalábbis eddig hűtötte), korábban amíg nem volt, nagyon gyakran kikapcsolt magától a túlmelegedés miatt, volt hogy amikor játszottam, 10 percig bírta és kikapcsolt, szinte használhatatlan volt. Most laptop hűtővel nem volt ilyen gond, viszont most a teljesítménye csökkent le nagymértékben.
Lehet hogy a sok túlmelegedés miatt sérült meg benne valami? A laptop belső hűtője cserélhető? -
taylorzz94
csendes tag
Üdv!
A következő problémában szeretnék segítséget kérni: A laptopom egyik napról a másikra belassult, úgy értem hogy nagyban csökkent a teljesítménye. Tegnap este még játszottam és semmi gond nem volt, ma pedig már minden játék akadozott és laggolt, hiába állítottam a grafikát vagy bármit, ugyanúgy akadozott. Nem tudom mi az oka ennek az fps csökkenésnek, minden játék ami eddig max grafikán ment, játszhatatlanná vált egyik napról a másikra.
Valakinek van ötlete mi történhetett??Előre is köszi!
Számítógép adatai:
Packard Bell EasyNote TK
AMD Phenom II X4 N970
AMD Radeon HD 6650M, 1 GB VRAM
8 GB DDR3 Memory
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx