- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Adott egy 2015.10. havi HP ProBook 455 G2 (AMD A6-Pro 2+3C , 4GB RAM, WD 750 GB HDD, R5 M255 2GB). Win 10
Nem akart bootolni sehogy sem (HP logó után elfeketedett). Elvittem szervizbe, újratették. Most nincs rajta semmi, kezdetben laggolt-megfagyott az egér, majd másnapra megint előjött a bootprobléma. Majd megint megjavult, bebootol, de 3-4 perc után megint megfagy az egér, csontrafagy utána netezés közben. Próbáltam már Youtube-ot nézni, 4 perc és megállt a videó, mozgattam az egeret, az is megfagyott. Csak a bekapcsoló hosszan nyomása kapcsolja ki.Memtestet ment 5 órán keresztül, 0 hiba. HDD tesztet csináltam a BIOS-ból, hibátlan.
Most kipróbáltam, hogy ubuntu-t indítok el pendrive-ról telepítés nélkül. Minden alkalommal az ubuntu feliratnál a töltés kifagy, vártam vele 3 órát, nem csinál semmit, ebből arra engedek következtetni, hogy nem a Win a hibás. Gépen kipróbáltam ugyanezt, teljesen működik, bootol, videóztam is rajta, így jónak kell lenni a pendrive-nak.Szerintetek ez alaplap lenne?
Válaszokat köszönöm!
-
SkiDev
őstag
válasz
SkiDev #14610 üzenetére
Bocsi a dupláért.....
Ide sikerült felrakni, remélem fent is marad, kár, hogy nincs HD -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy HP ProBook 455 G2-m van.
A6 Pro 7050B CPU
R4 videókártya
4GB RAMEzt csinálja bármely 720p videónál. (YouTube, Twitch, M4 Sport)
Leveszem 360p-re és ott is röccen.
Nettel nincs baj, mert 200 Mbps, lakótársam laptopja tökéletesen viszi, a telefonom is......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest