- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #20973 üzenetére
Hát a napokban meglátjuk ismerősöm majd ránéz.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #20971 üzenetére
Lehetne de van itthon 5db ram abból három biztos,hogy működik de azokkal se járok előbb.Tegnap egy videót néztem ami kapcsolódott a kis kockákhoz ott a fickónak zárlatos lett a processzor a laptopban,most csak azért imádkozok a procinak ne legyen baja.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #20969 üzenetére
És ha mondjuk az a hiba az súlyos pénzekbe is kerülhet?Akkor majd holnap vagy holnap után beviszem egy haveromhoz ő rá tud nézni az ilyenekre meg akár javítani is.Egyébként a gép annyira elindul,hogy a hdd működik meg egy idő után a melegedésre bekapcsol a hűtő ventilátor.
-
Pityu.
nagyúr
Toshiba Satellite L70-B-114 laptopról van szó.Hiba 3 hónap állás után nem indult el mikor le lett rakva még működött most meg annyit csinált,hogy megnyomtam a gombot felvillant egy pillanatra a bekapcsoló gomb ledje aztán ki is aludt.Addig jutottam,hogy kicseréltem a bios elemet,raktam bele másik meg több ramot is,aksit kivettem,processzor meg vga chipet újra pasztáztam MX-4 pasztával.Most elértem annyit,hogy a gép indul mert a hdd hallom pörög és egy kis idő múlva a hűtőventilátor is elkezd pörögni de kép nincs se a saját kijelzőn se külső forrásra hdmi-vel.Viszont észre vettem egy dolgot a képen lévő gondolom az elektronikához tartozó kondenzátorok vagy ilyesmik nagyon felforrósodnak
Most akkor ez lehetséges,hogy alaplap hiba lesz,kuka az egész? -
Pityu.
nagyúr
válasz
KonzolKartel #20860 üzenetére
De ha gpu hiba akkor külső kijelzőn vezetékkel nem is működne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Pyttawrx #20846 üzenetére
Mondjuk még most nem tudom milyen idős laptopról van szó ha öreg és régi az elem akkor igen.Régebben volt egy laptopom az a végére már töltőről ment csak mert megdöglött az aksi gondolom abban volt elem külön de van amelyikbe nem raknak?És akkor muszáj új aksit venni bele?
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy HP laptop ami bootolásnál ezt írja ki
boot device not found please install an operating system on your hard disk
hard disk (3F0)
F2 system diagnostics
Ismerősömé a laptop azt mondja nemrég lett újra és rendbe rakva a laptop.Azt olvastam,hogy a 3F0 hiba ezt jelenti rendszerindító eszköz nem található vagy merevlemez hiba.De esetleg olyan nem lehet,hogy egy rendszerfájl sérült esetleg és azért nem bootol a windows ami nem is régi a gépen,vasgy mondjuk nem tudom most ssd vagy hdd van e a gépbe de elhalálozott?Vagy nyomjam meg az F2-őt ahogy írja aztán tud valamit csinálni?Szervizben csinálták neki a gép újrarakását rendbetételét csak észrevették volna nem ha a hardver döglődik? -
Pityu.
nagyúr
Adott egy laptopban két memória modul Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD és Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43CB1-CTD ,egy betűben tér el a kettő a vége felé DB1 és CB1 ennyi eltérést találtam a kettő között.Nos be lett rakva laptoba így 16gb van benne és a netezés meg általános felhasználás alatt semmi gond viszont játék elindításánál azt mondja ismerősöm,hogy fagy a gép feladatkezelőt kell előhozni,hogy ki lehessen lőni a megfagyott játékot de se újra nem indul a gép se nem kékhalálozik.Mi lehet a gond az az egy betű eltérés okozhatja a galibát,vagy esetleg lehet hibás a ram?
-
Pityu.
nagyúr
Most nem tudom ez hova tartozhat de cd meghajtó helyére laptopba beépítettem egy hdd-t és a gép cd meghajtónak látja ilyet még sose tapasztaltam akárhányszor is építettem így be hdd-t.Lehet valamit ez ellen csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- Gray Zone Warfare
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest