Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metallo
csendes tag
Sziasztok ! Tudna valaki segíteni ? Telepíteni akartam egy régebbi laptopra usb-ről ( a cd-rom nem működik) egy Tiny Core linux-ot , de amint kihúztam a pendrive-ot és újraindítottam a gépet , csak a Tiny Core Bootloader- t adja be !
-
Metallo
csendes tag
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy Gericom Hydro-Speed 2000-nél hogyan kell a videókártya vezérlő illesztőprogramját telepíteni , mert már sok mindent kipróbáltam , de nem sikerül ? Egy ismerőstől kaptam , de ezekhez a régi gépekhez nem nagyon értek ! Még Driver Genius-al és más programokkal sem sikerült feltelepíteni és most már a cd-rom sem működik miután frissítettem pár drivert ! Tud valaki segíteni ?
-
Metallo
csendes tag
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy Gericom Hydro-Speed 2000-nél hogyan kell a videókártya vezérlő illesztőprogramját telepíteni , mert már sok mindent kipróbáltam , de nem sikerül ? Egy ismerőstől kaptam , de ezekhez a régi gépekhez nem nagyon értek ! Még Driver Genius-al és más programokkal sem sikerült feltelepíteni és most már a cd-rom sem működik miután frissítettem pár drivert ! Tud valaki segíteni ?
-
Metallo
csendes tag
válasz
ombre70 #9240 üzenetére
Igen ! Ezeket a gépeket nem könnyű újratelepíteni ! Én is jártam már így és nekem is kb. 5 órámba került megcsinálni ! Először is keresned kell hozzá egy megfelelő androidot , windows ce-t , bár ezen a linux és akár egy lebutított xp is elmehet . De , az a nagy baj , hogy ha rossz rendszert teszel rá akkor ki is nyírhatod a gépet !
-
Metallo
csendes tag
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy Gericom Hydro-Speed 2000-nél hogyan kell a videókártya vezérlő illesztőprogramját telepíteni , mert már sok mindent kipróbáltam , de nem sikerül ? Egy ismerőstől kaptam , de ezekhez a régi gépekhez nem nagyon értek !
-
Metallo
csendes tag
Sziasztok ! Tudna valaki segíteni ? Van egy VIA 8505 7" 300 Mhz-es kínai netbook-om amire a héten androidot akartam tenni a Win Ce 6.0 helyett ! Elindult a telepítés , de nem fejezte be és most nem ismeri fel a Nand Flash kártyát , így nem tudom újratelepíteni sem ! A gép bekapcsol , a telepítés is elindul ,de nem tudja befejezni mivel nem tudja hova telepíteni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Apple Macbook Pro Retina 16" 2021 ELADÓ (M1 pro/16/512)
- Garanciális Asus Vivobook / Ryzen 7 5800H / 16 GB RAM / 1 TB SSD / RTX 3050
- Garanciális, hibátlan MSI Sword 16 HX / i7-13700HX / RTX 4070 / 16 GB RAM / 512 GB SSD /
- DELL Precision 5570 ár alatt! I7-12800H 32GB DDR5 NVIDIA Quadro RTX A1000 Gyári Garancias!
- ThinkPad X395 / RYZEN 5 3500U / 8 GB RAM / 256 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest