- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nahunn
tag
válasz
Z$OLTI1988 #19395 üzenetére
10. genes gépeknél ez elég gyakori, kell neki a vezérlő driver ahogy itt írták már...
-
nahunn
tag
válasz
Allmegvalto #19381 üzenetére
ez nem kijelző, tipkus hd4250
-
nahunn
tag
válasz
Allmegvalto #19369 üzenetére
A HD4250 az sajnos igen gyakran meghal, rengeteg ilyen chipet cseréltem már, jó eséllyel ez az oka, különösen, ha másik kijelzővel is ugyanez a jeleneség. (ha függőleges 1 pixel szélességű csíkok jelennek meg, az viszont egyértelműen kijelző hiba)
-
nahunn
tag
válasz
Z$OLTI1988 #19371 üzenetére
Sajnos ez biztosan alaplap hiba, elképzelhető, hogy a hangkártya, de esélyes az is, hogy a déli híd BGA hibás. USB-s hangkártyánál többet nem érdmes azzal a géppel tenni...
-
nahunn
tag
szerintem semmi okod nincs megsértődni és fenyegetőzni sem, legalább is én nem adtam rá okot szerintem
egyébiránt nem hazugság az ügy, megvan a számla is amit a cégetek kifizetett a károsult ügyfélnek a kijelző miatt
ha szerinted ahhoz zseninek kell lenni, hogy "eltököljek" és megjavítsak egy gépet, amit máshol nem csinálnak mert mert nincs rá idő akkor tényleg az vagyok
azért vagyok itt mert pont az ilyen zsenik segytségére lehet szüksége a kérdezőknekrészemről a téma lezárva, dolgozzunk inkább, mert ha jól értem van mit csinálni ott is
-
nahunn
tag
ez aztán a hozzállás
én anno pont e miatt csináltam saját szervizt, mert ezt láttam mindenhol
persze megértem, az alkalmazottakat ki kell fizetni...bár a kijelző kilopása azért szerintem elég erőshidd el még ha nehéz is, meg lehet találni az egyensúlyt a nagyüzemi húsdaráló és a tökölős javítások között,
de ezt alkamazott nem fogja megcsinálni,ők pont jók a húst darálnibtw 8-10 óra nekem sincs egy gépre,
az ominozus gépet is kevesebb mint 1 óra alatt csináltam meg -
nahunn
tag
én pedig javítottam egy olyan gépet, amibe folyadék került és az általad ajánlott szervizben javíthatatlannak titulálták, majd visszaadták az ügyfélnek
miután megjavítottam az alaplapot, kicsit gyanús lett, hogy miért vannak függőleges csíkok a kijelzőn, szétszerelés után kiderült, hogy a hp gépbe egy dell part numberes hibás kijelzőt raktak
mondjuk legalább a kijelző cserét kifizették az ügyfélnek szó nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged