Hirdetés
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném a következő probléma megoldásához.
Adott egy Dell Latitude D600 laptop.A mindennapi szokásos leállítást követő másnap nem indult a gép.
A történethez hozzá tartozik,hogy az aksi nem valami jó(kb.20 percet bír)így mindig töltőről megy.
A ledek közül csak a töltést jelző led világít.A bekapcsolás pillanatában sem a bekapcsoló gomb led sem a"Caps Lock" led nem világít.Pedig ezek eddig pár másodpercig felvillantak.Valahol olvastam hogy az aksi mellett van egy úgynevezett CMOS elem,ami ha megadja magát produkálhat ilyen problémát.Ez tényleg lehetséges?Ha tudtok
segítsetek,minden ötlet jól jönne.Előre is köszönöm!
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D600 Intel Pentium M,1400Mhz,512MB RAM laptop.Kb. 2 éve van nálam és eddig tökéletesen működött.Néhány nappal ezelőtt,szokásos leállítás utolsó pillanatában fagyás és "kékhalál".Újra indítást követően kb.10 percig működött majd ismét "kék halál".Újra telepítettem az Windows Xp-t és csak néhány indítással tudtam működésre bírni.2 memória foglalat van a gépben(2*256MB kártya)kiszedtem a kártyákat és csak 1-et raktam vissza.Láss csodát elindult és minden indítás sikeres volt.Majd kipróbáltam a másik foglalatot is (külön-külön)ott viszont nem indult.
Kérdésem a következő: Mivel néha elindul mindkét foglalattal a gép,lehet-e valamilyen programmal javítani(szoftveres hiba),vagy ez a foglalat már felejtős és egy nagyobb memória kártyával használni a másik foglalatot.
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB RAM 1000GB SSD Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest