- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nah akkor egy újabb hiba, ezúttal valószínűleg driveres.
Adott egy 2010-es Toshiba Sattelite Pro L300 laptop. Idehozták, hogy tisztítsam már ki, meg telepítsem újra, "mert szar". A gép meglehetősen fura jelenségeket produkált, egyrészt indokolatlanul lassú volt másrészt a 3 USB-ből csak 1 működött bal oldalt, de az is CSAK egérrel vagy billentyűzettel. Semmi egyéb eszközt nem volt hajlandó telepíteni. Felismerte, elkezdte telepíteni a drivert, majd kidobta, hogy hiba. Nah mondom sebaj, nem cicózok vele, amúgy is tele van szemetelve, lassú újratelepítem. A másik kettőre se kép se hang.
Telepítés során szembesültem azzal, hogy egyik USB porton sem látja a rendszertelepítő pendrive-ot a gép (biztos, hogy jó mert előtte is használtam több gépen, illetve utána is kipróbáltam a saját gépemen). Jó hát ez van, akkor lemez. Arról szépen felment a windows. Akkor nosza teszteljük a portokat. Most meg a bal oldali portok nem mennek, csak a jobb oldali. De azon most minden eszköz működik mint az álom. A többire megint se kép, se hang.
Ebből számomra az következik, hogy magának az USB-nek nincs baja valami driver vagy szoftver gond lesz. Próbáltam toshiba drivert keresni, de nincs Win7-hez. XP-hez és Vista-hoz van, de egyik sem megy fel. Valakinek valami ötlet?
-
nemlehet
őstag
válasz
sajmon8282 #11699 üzenetére
A gányolás nem gond, ha utána még össze lehet rakni a házat hézagmentesen akkor megfelel. Nem egy mai gép (4 éves), de arra amire használják tökéletes és egyéb baja nincsen, meg hát cuki rózsaszín és olyat nem kapni minden sarkon
-
nemlehet
őstag
Sziasztok!
Biztos volt ilyen kérdés, kicsit visszalapoztam, de nem találtam választ.
A probléma az, hogy a laptop zsanérjának rögzítése letört a ház alsó részéről így lifeg és minden kinyitásnál feszíti szét a házat. Sajnos nem lehet máshogy rögzíteni és a gari már rég lejárt. Arra gondoltam, hogy valahogy be kéne ragasztani, de sajnos a műanyag ragasztása fémhez elég nehézkes. Valakinek valami ötlete? Egyszer már láttam egy hasonló megoldást, ott valami műgyantát használtak, de nem tudom ki csinálta, úgyhogy nem tudom mi lehetett.
A laptop típusa szerintem igazából mindegy, az érdekelne, hogy lehet-e ezt így megoldani vagy pl próbáljak meg új alsó burkolatot venni (bár szerintem nem lehet ezt így külön kapni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest