- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.apagyi
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo IdeaPad-emmel van elég sok problémám, arra lennék kíváncsi, más tapasztalt-e ilyet, vajon mitől lehet, és a garancia mennyire vonatkozik rá?
Próbáltam előfordulási gyakoriság szerint sorba rakni:
- képernyő elsötétül (energiatakarékosság miatt), majd nem jön vissza (ilyenkor reset)
- kikapcsolás után képernyő fehéren világít (igen zavaró mikor reggelre lemerül a teletöltött aksi)
- wifi: néha nem működik -> windows: probléma az adapterrel, probléma megoldás nem lehetséges; van, hogy többszöri újraindítás se segít
- bluetooth: eszköz nem működik, újraindítás után igen
- pdf nyomtatót minden újraindítás után újra kell telepíteni, más kisebb programokkal is előfordul, hogy újraindítás után “eltűnnek”
- néha új profilt hoz létre bejelentkezéshez, mert nem éri el az eredetit
- néha elmegy a képernyő, bekapcsoláskor sem jelenik meg (aku ki-be rendbehozta)
- néha magától elmegy a hang, némítás majd némítás kikapcsolás visszahozza (filmnézés közben fordult elő gyakran)A hibák rendszeresen előfordulnak, viszont egyik se állandó és semmi ésszerű okot nem találtam bennük, illetve direkt reprodukálni se tudom őket.
Elég sok szoftveresnek tűnik némelyik, a windows előre telepített volt driverekkel együtt, már állítottam vissza eredeti állapotára (a "varázsgomb" segítségével, program neve hirtelen nem jut eszembe, ez is lenovo feature), volt amikor muszáj volt, mert egy akku ki-be után miatt megadta magát. :/
A drivereket egyébként a windows frissnek és jónak találja, de pl videókártyáét többször frissítettem, nem változott a helyzet.Ehhez kapcsoló részkérdésem, hogy ha saját windows-t tennék rá, nem pedig az ő általuk összeszartat, az befolyásolná-e a garanciát?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged